Over ons

Ons verhaal: meerwaarde en duurzame relaties

Wat maakt schade-expertise echt goed? Schade-expertise gaat niet alleen over oorzaak, schadeomvang en dekking. Of over deskundigheid: alle NIVRE-experts zijn deskundig. Óns antwoord op die vraag is daarom: meerwaarde en duurzame relaties voor structurele schadelastbeheersing én de loyaliteit van uw verzekerden. Dat is de basis van het succes van Woodgate & Clark. In Nederland en daarbuiten.

Uw belangen in goede handen

Als bedrijf zijn we jong, maar dat maakt ons niet minder ervaren. Ons gedreven team is sinds 2019 enorm gegroeid met heel ervaren schade-experts en servicedeskmedewerkers. Bij wie de belangen van u en uw verzekerden in goede handen zijn.

Maatwerk vraagt om partnerships

Duurzame relaties

Onze filosofie is simpel: als dienstverlener ben je het gezicht van de verzekeraar, makelaar, volmacht of tussenpersoon naar de verzekerde. Een duurzame relatie is daarvoor de randvoorwaarde. Als betrokken partner weten we precies wat uw belangen en behoeftes zijn. Zo kunnen wij met schade-expertise bijdragen aan de klantloyaliteit van uw verzekerden.

Uitstekende communicatie

Een behoefte die u en alle andere betrokkenen bij schade hebben, is communicatie. Wij zorgen dat iedereen altijd de juiste informatie heeft. Natuurlijk voorzien we u van op maat gemaakte managementinformatie, inclusief realistische, actuele schadereserves.

Structurele schadelastbeheersing

Ook kijken we scherp naar aansprakelijkheidsaspecten, kansen voor regres en kansen voor structurele beperking van de schadelast. Zoals preventie, om herhaling te voorkomen. Het mes snijdt tenslotte aan twee kanten: met schadepreventie blijft het risico verzekerbaar en de premie betaalbaar.

Digitaal versterkt mensenwerk

Schade-expertise is mensenwerk. U en uw klant krijgen mensen aan de telefoon en onze schade-experts komen fysiek langs. Omdat dat persoonlijke contact met de verzekerde zo belangrijk is. Daarnaast zetten wij digitale middelen in, waar dat ons en u helpt. Zo bent u verzekerd van naadloze, efficiënte processen en de managementinformatie die u helpt met uw riskmanagement en besluitvorming.

Afhankelijk van het risico bieden wij u ook, vanuit onze digitale bronnen, belangrijke achtergrondinformatie. Met bijvoorbeeld onze real time verbinding met het KNMI zijn weersomstandigheden rondom een schadedatum nooit meer een vraagteken. En bij calamiteiten voorzien wij u van prognoses van uw exposure.

Vertrouwd netwerk van specialisten

Als schade-experts werken we iedere dag met gespecialiseerde partijen, waaronder reconditioneringsbedrijven en ingenieursbureaus. Ook werken wij met een vast netwerk van zzp’ers om flexibel in te kunnen spelen op de variabele werklast. Wij screenen iedereen zorgvuldig en sluiten waterdichte SLA’s met hen af. Dankzij geautomatiseerde KPI-monitoring weet u zeker dat u van ons en onze partners de service krijgt die wij met u hebben afgesproken.

Samen met onze zusteronderneming in de UK maken wij deel uit van het internationale Van Ameyde. Daaronder vallen ook de technische experts van Arntz | van Helden en de transportexperts van Van Ameyde Marine. Met dit eigen netwerk helpen wij klanten met schades over de hele wereld. Ook voor uw internationale risico’s bieden wij dus een vertrouwde, gespecialiseerde one-stop-shop service.