Updates overzicht

Nieuwe vestiging Hoogeveen

Verheugd en trots zijn wij op deze nieuwe mijlpaal. Per 1 maart 2024 openen wij ons kantoor te Hoogeveen, aan De Vos van Steenwijklaan 75. Het is naast het hoofdkantoor aan de tt. Vasumweg 58 in Amsterdam en het kantoor aan de ‘s-Gravenweg 431 in Rotterdam het derde kantoor van het expertisebureau.

De komst van een vestiging in Hoogeveen is mede ingegeven door meerdere verzoeken van opdrachtgevers, de aanname van ervaren experts in de omgeving van Hoogeveen en door de gestage groei van de werkzaamheden in afgelopen jaren. Bovendien speelt daarbij een rol dat het kantoor in Hoogeveen een mooie uitvalsbasis vormt voor de werkzaamheden van de experts in de noordelijke provincies. Naast Robert Blide zal ook een expert (die op 15 maart in dienst zal treden) aan dit kantoor verbonden zijn. Daarnaast worden momenteel gesprekken gevoerd met andere experts om het kantoor nog meer te laten groeien.

Woodgate & Clark wil op deze wijze hun cliënten en hun verzekerden nog beter van dienst zijn. Zo zal het kantoor in Hoogeveen een waardevolle aanvulling zijn op de andere twee bestaande kantoren.